Concept

Strategic Leadership Forum & Masterclass

Doua intalniri, pe durata a doua zile, 4 si 5 decembrie 2013. La Hilton. Miercuri dupa-amiaza (5.00-8.00 pm) si joi pana la 3 pm. Altfel spus, Strategic Leadership Forum.

Miercuri tip MasterClass, sustinuta de Luis Huete, profesor IESE Business School, intr-un cadru restrans, de maxim 40 de persoane; joi forumul propriu-zis, cu vorbitori cu greutate din mediul de afaceri, lideri la nivel personal, profesional si uman, si prin companiile cialis sans ordonnance lor.

Abordam temele majore cu relevanta in creionarea specificului leadership-ului strategic, astfel incat expunerea si participarea la sesiuni sa fie cel mai bun punct de plecare pe care il poti avea in acest domeniu.

Invitam la participare pe cei care nu s-au cantonat in status–quo. Pe cei care au inteles ca schimbarea e singura constanta. Manageri de mijloc si de varf in companii, in administratie, lideri de echipe, care pot sprijini mai bine viziunea, misiunea companiei daca se ghideaza pe principiile leadership-ului strategic. Si pe toti cei care au ambitia sa aiba succes atat pe termen scurt, cat si in timp. 

Fara calificative. Multe intrebari, fireste. Si doar suficiente raspunsuri cat sa-ti pui alte intrebari.