Manifest

Vremuri interesante. Blestem sau binecuvantare? Cunoscutul finantist si bancher Nathan Rotschild spunea ca marile averi se fac cand cad ghiulelele in port, nu cand se aud viorile in sala de concert.

Ai nevoie sa vezi oportunitatile create de schimbare. Sa ai viziune si directie clara. Sa o transformi intr-o misiune actionabila. Sa inspiri. Sa conduci. Sa faci lucrurile sa se intample. Sa dureze.

Liderul managerial pune pret pe excelenta operationala. La liderul vizionar determinanta e perspectiva de ansamblu. Nici unul dintre cele doua elemente nu e de ajuns pentru performanta pe termen lung.

Liderul strategic combina fericit celelalte stiluri de conducere.

Leadership-ul strategic este unul concret, cu aplicabilitate imediata, nu un concept abstract. Acesta e exercitiul nostru  de viziune – misiune – actiune. Functionam pe principii fundamentale ale leadership-ului strategic.

Credem ca leadership-ul strategic este cheia dezvoltarii durabile si sustenabile, la nivel de individ, la nivel de companie, la nivel de tara.

Si pentru ca nivelul de constientizare si intelegere a notiunii este scazut in tara noastra, ne-am propus sa o aducem in atentia liderilor romani. Sa-i determinam sa devina strategici. In prima faza prin Strategic Leadership Forum, prima editie. Deschidem conversatia.

S-au scris deja destule carti, subiectul e pe val, tema e prea mare s-o poti aprofunda in cadrul unui eveniment de doua zile. Daca insa iti starnim interesul, daca pui intrebari la eveniment, daca iti pui intrebari mai apoi, daca pui intrebari mai departe, misiunea evenimentului e indeplinita.

Strategic Leadership Forum. Pune intrebarile.