Alin Gherman

Alin Gherman, EMBA
Director comercial DPD Romania

 

Alin Gherman este director comercial al DPD Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de curierat. Cu o experienta de peste 13 ani in sectoare de business importante – financial, marketing, vanzari, Alin Gherman a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii-cheie in companii ca Procter & Gamble, Holdmann Romania sau DHL International Romania.

Licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti, sectiunea Finante si absolvent ca sef de promotie al programul de EMBA Asebuss & Kennesaw State University,  Alin este practician al principiilor pe care le preda (si care l-au ajutat atat in viata profesionala cat si in cea personala ).

 Incepand cu luna mai 2009, detine functia de director comercial al DPD Romania, companie parte a grupului  DPD International, al doilea cel mai mare curier din Europa. In primul an de DPD Romania, Alin a reusit sa bifeze o crestere de 30% a cifrei de afaceri, si profit peste estimari.

Alin Gherman este, in acelasi timp, trainer certificat al companiei EXEC-EDU,  unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania. 
Anul acesta a fost ales in TOP 100 tineri Manageri de succes din Romania.

Video: