Dragos Bucurenci

Arii de expertiza: comunicare, PR, branding personal, leadership.

Dragoş lucrează cu lideri care vor mai multă seninătate și echilibru în viețile lor, care vor să-și descopere propria voce, să se simtă bine în pielea lor și să cultive relații autentice cu cei din jur.


EXPERIENTA PROFESIONALA

Are zece ani de experienţă în management şi comunicare. Este trainer certificat Process Communication Model® din 2008. Process Communication Model a primit in 2010 premiul de „programul de training al anului” (gala Business Edu)

 

A construit două dintre cele mai importante organizații de mediu, Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta” și Asociaţia MaiMultVerde.

 

La 25 de ani, revista Cariere spunea despre el că “are deja o istorie în spate”, iar doi ani mai târziu apărea pe coperta revistei Esquire “printre cei 15 oameni care inovează, provoacă şi schimbă lumea în care trăim”.

Dragoş are doisprezece ani de experienţă în presa scrisă (Dilema, Academia Cațavencu, Evenimentul Zilei, Elle, The One) şi șapte ani în televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV). Este un vorbitor frecvent la conferinţe şi workshop-uri pe teme de la PR la branding personal şi de la CSR la leadership.

Blogul lui este în topul celor mai influente bloguri din România, conform ZeList.


DIPLOME SI PERFORMANTE

In 2013 a absolvit programul MBA la Standford Graduate School of Business unde unde a condus clubul de media și a prezidat conferința Future of Media 2013. Absolvent al Academiei de Coaching si NLP in SUA si al programului Erisima, de Leadership Creativ organizat de Erudio.  

Blogul lui este între primele 30 de bloguri din România, conform ZeList.

Video: