Lavinia Rasca

Este unul dintre expertii cu o contributie majora la dezvoltarea si perfectionarea practicilor de management din Romania, format la cele mai prestigioase scoli de business din lume.

La ASEBUSS, ca membra fondatoare, membra in consiliul consultativ si profesor in programele Executive MBA si MBA, a participat la cresterea permanenta a calitatii si reputatiei acestuia si a contribuit la perfectionarea celor 1000+ manageri cu care a lucrat in clasa si care sunt acum membri recunoscuti ai comunitatii de business din Romania.

In EXEC-EDU, a coagulat o echipa de experti cu foarte buna reputatie, impreuna cu care a creat zeci de tipuri de programe open si adaptate, de care au beneficiat 8000+ manageri si antreprenori din 3000+ companii-client.

A fost parte a procesului de dezvoltare a serviciilor de consultanta a IMM-urilor din Romania, atat direct, consiliind intreprinzatorii, cat si prin formarea de consultanti profesionisti.

A facut parte din comitetul redactional si a fost redactor sef adjunct al primei reviste pentru intreprinzatori din Romania, Idei de afaceri

Lavinia este apreciata pentru calitatea si aplicabilitatea programelor pe care le-a sustinut pentru manageri, in EXEC-EDU, cat si a cursurilor de strategie si antreprenoriat din programul EMBA ASEBUSS.

A fost profesor si profesor invitat in Universitati precum: Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Romano-Americana, Universitatea Romano-Britanica.

A coordonat si a fost expert in programe de mare anvergura finantate de firme private si de organisme internationale ca USAID, PHARE, UE.

Printre companiile cu care a lucrat se numara: Alcatel Lucent, ALRO, Carpatcement, Coca-Cola, Computaris, Ductil, Flamingo, GlaxoSmithKline, Mercedes, Porsche Romania, Scandia, Shell, USAID.

A fost autor si coautor a numeroase carti si articole destinate managerilor si antreprenorilor si a fost speaker la conferinte nationale si internationale de specialitate. Este o sustinatoare a evolutiei profesionale si ierarhice a femeilor. Este membra fondatoare si presedinta a filialei din Romania a uneia dintre cele mai presigioase asociatii de femei din lume: European Profesional Women’s Network Romania.