Luis Huete

♦ Best management thinker, Spania (Institute for International Research) ♦ una dintre cele mai influente personalitati in management
(Who’s Who) ♦ profesor IESE Business School ♦ consultant pentru top management ♦ speaker ♦ autor ♦ executive coach

Sustine cursuri in cele mai renumite scoli de afaceri din lume, printre care IESE, Harvard , Thunderbird (Geneva), ESMT (Germania), ISEM Fashion Business School (Spania), Louvain (Belgia) si Deusto Business School (Spania). Deţine un MBA la IESE si titlul de doctor la Boston University. Teza sa de doctorat a primit premiul de “cea mai buna dizertatie a anului”. A lucrat la Harvard Business School intr-un proiect de cercetare finantat de Bell Communication.

A acordat consultanta in peste 700 de companii din 70 de tari. Lucreaza cu organizatii din toata lumea, in proiecte complexe de definire a culturii organizationale si de transformare . Pintre clientii sai se numara companii precum IBM, Oracle, McDonald's, Adecco, Intercom Group, Movistar, Opel, Campofrio, Eli Lilly, Iberostar, Vodafone.

Luis este membru in board in companii precum Epikurean Hospitality (Thailanda), Altia Consultores, Corporación Financiera ARCO si Ecointegral in Spania. Face parte, de asemenea, din consiliul de administratie international al Oxford Leadership Academy (UK), IBS (Mexico, VipScan (Spania), Abypersonalize (Spania) si este implicat in actiuni filantropice pentru Modern Art Foundation NMAC (Spania).

Luis a scris 10 carti de management si este speaker international. A primit 3 premii din partea publicatiei Actualidad Económica (Spania) pentru cele mai bune 100 de idei de business ale anului.

Luis locuieste in Madrid cu sotia sa Maria si cei 4 copii.