Robert Popescu

Robert Popescu
CEO A&D Pharma

Cu o experienta manageriala de peste 20 de ani, dobandita in Romania si strainatate in domenii precum energie, tehnologia informatiei, trading, dezvoltare de proiecte de infrastructura si sanatate, Robert POPESCU (48) si-a construit mai mult de jumatate din cariera sa profesionala in domeniul sanatatii, numele sau fiind asociat celor mai importante proiecte de business din zona de distributie si retail farmaceutic romanesc din ultimii zece ani.

Incepand cu anul 2008, Robert Popescu conduce afacerile A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania, a carui cifra anuala de afaceri depaseste 800 milioane de Euro. A&D Pharma reuneste activitatile distribuitorului Mediplus – lider de piata pe segmentul de distributie farmaceutica, ale companiei Sensiblu – cel mai mare lant de farmacii sub un singur brand din Romania si ale diviziei A& D Pharma Marketing & Sales - una dintre cele mai mari entitati de promovare farmaceutica din Europa de Est.

Incepand cu anul 2010, Robert Popescu este ales Presedinte al Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR) – asociatie ce reuneste cei mai mari distribuitori si retaileri farmaceutici autohtoni, reprezentand peste 70% din piata de profil si avand o cifra de afaceri cumulata de aproximativ 2 miliarde Euro.

Foarte bun comunicator, excelent om de business si manager de succes, Robert Popescu este perceput astazi drept cel mai puternic CEO din distributia si retailul farmaceutic din Romania si una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei farmaceutice autohtone.