Vorbitori

Luis Huete

Luis Huete este profesor in cadrul IESE Business School, consultant pentru sfera de top management, speaker, autor si executive coach.

Lavinia Rasca

Este unul dintre expertii cu o contributie majora la dezvoltarea si perfectionarea practicilor de management din Romania, format la cele mai prestigioase scoli de business din lume.

Calin Cavaleru

Călin Cavaleru este un consultant care livrează soluții practice, simple și durabile organizațiilor cu care lucrează prin intervenții de definirea și implementarea strategiei, optimizarea proceselor și integrare culturală.

Robert Popescu

Incepand cu anul 2008, Robert Popescu conduce afacerile A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania

Dan Bulucea

Cu 20 de experienta in IT&C, Dan Bulucea conduce din 2010 strategia si activitatea Google in Romania, dupa 12 ani petrecuti in Microsoft in diverse roluri locale si regionale.

Dragos Bucurenci

Dragoş lucrează cu lideri care vor mai multă seninătate și echilibru în viețile lor, care vor să-și descopere propria voce, să se simtă bine în pielea lor și să cultive relații autentice cu cei din jur.

Dragos Anastasiu

Dragos Anastasiu este Presedintele Grupului Eurolines Romania, care reuneste cea mai mare retea de agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

Dragos Petrescu

Este cel mai important antreprenor din domeniul restaurantelor, având în portofoliu lanţurile City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor.

Monica Iavorschi

Director general al companiei Arctic din 2008, doamna Monica Iavorschi s-a alaturat companiei în 2001 ca Director de Marketing, in anul 2002 fiind numita Director de Marketing si Vanzari.

Alin Gherman

Manager de 11 ani, cu experienţă atât în organizaţii multinaţionale, cât şi in companii antreprenoriale (DHL, Procter & Gamble, Holdman, Babel Communications şi Pegasus/DPD).

Dana Deac

Moderator

Cei 25 de ani de cariera in televiziune si radio, o recomanda ca fiind un fin si profund cunoscator al tehnicilor de comunicare, un incisiv comunicator, un formator de opinie respectat de breasla si apreciat de auditoriu.

Rodica Nicolae

Moderator

Rodica Nicolae este redactor-sef al revistei Manager Express - publicatie a Medien Holding - care se adreseaza managerilor interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala.